Crimea: From WRECK to EPIC, ASTONISHING – Artek!!


0
Crimea: From WRECK to EPIC, ASTONISHING - Artek!!



Thanks again for watching! If you’d like to support my work, have a question, email me at gwplondon@gmail.com – and please do leave a comment, get involved!

source


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

28 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Russia has revitalized Crimea, Ukraine let Crimea fail. Yet interestingly Ukraine wants Crimea after Russia fixed it up lol. Крым-Россия. Я нравится Россия, Здравствуйте из США.

  2. Я не голосовал за независимость Украины так как знал что будет с ней.В итоге это сейчас ужас тихий а не страна,что там говорить об Артеке ? Кроме Артека на Украине всё грабилось,разрушалось и ломалось ,а в итоге цель одна ,-противопоставить Украину России и поссорить народы стран друг с другом и ввести НАТО на Украину.Здесь на Украине не имеет смысла жить так как даже пенсию тебе не начислят какую положено человеку чтоб прожить ,это не страна а концлагерь.Путин самый мудрый и умный президент нашей эпохи.

  3. Thanks, Graham. It was a dream years ago…. be there. Please don't stop give us more information: what's bad or good. I respect your opinion. Thanks again. So positive.

  4. Спасибо президенту России Путину, за то что вернул Детям России и всего мира счастье по имени «Артек»!!!

  5. Мне за 50. А я сейчас плачу от чувств за Артек, как ребенок. Мои малые дети и внуки смотрят на него, как должное. А я плачу. Это просто сказка! Волшебство и восторг! …Всё равно, я плачу.

  6. I was there last year as a german i was kinda scared of actually meet new kids like me but there are a bunch of nice Kids wouls everybody recommend to at least try it ones a life in the summer beautiful girls with some of I even know in contact and also a bunch of cool boys seeing them every year. When I am flying from germany to Krim…

  7. ARTEK and Crimea bridge a huge project.
    .loundering of billions of oligarchs money.
    Celebration while 90% of Russia collapsing and on.a level of starvation.
    Gram ! Open your eyes..
    Russia's rulers are World class
    Criminals.
    The Goblin has a place behind bars forever..
    You are naive guy.

  8. Благодарю, Грэм! Это здорово, что ты показываешь настоящую жизнь в России! Артэк – это когда-то было одно из прекраснейших мест для детей не только Советского Союза, но и многих стран Мира. Теперь это снова так! Ура!