The Plot to Kill Eisenhower that never Existed #Shorts


0
The Plot to Kill Eisenhower that never Existed #Shorts#Shorts

source


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

25 Comments

Your email address will not be published.

  1. This channel is the reason I’m passing my history classes. I have an idea for a video. If you have not done it yet. Do a cooks or chefs in the army. My grandpa cooked for the generals of WW2.

  2. Valta kuuluu kansalle-mainos. Muistakaakin pitää maahanmuutto-ongelma siellä sivummalla. Kämmätään, jos ratsastetaan samalla asialla, kuin persut (SKE:n tusinatulos 2019). Mennään EU-, koronatouhu- ja ennen kaikkea persuvastaisuudella. Sieltä ne äänestäjät on pakko ottaa. Perussuomalaisten äänestäjät eivät käsitä, jotta heidän organisaatio on vaatimuksineen yhden asian puolue. Eivätkä myöskään sitä, että eivät saa maahanmuuttoteesejänsä lähellekään sellaisinaan läpi. Perussuomalaiset puristavat koko ajan maahanmuuttoasiaa minkä seurauksena näyttävät suvakkikonsensuspuolueiden silmissä iljettäviltä. Ei ole vaikea päätellä mitä tämä tietää hallitusneuvotteluissa. Sen lisäksi persuilla on vastassa EU:n ja YK:n Suomen päällekkäinen lainsäädäntö. Konkreettista muutosta ei niitä äänestämällä saa. Me erotaan EU:sta, sekä lähdetään YK:sta, jos meidät sieltä niskuroinnin vuoksi ulos laitetaan. VMP. Siksi VKK.

    Suvakkien persuihin lyömä "kiihkopuolue"-leima siirtyy luonnollisesti ajan saatossa VKK:lle. Mitä meidän ei tule vastustaa. SKE yritti samalla apajilla, kuin perussuomalaiset 2019 ja turpaan tuli, että paukahti ja oksat pois paineaallon seurauksena. Mutta näin persut saavat lisää kannatusta 5%-yksikköä. Minkä me pois persuilta otamme annamme takaisin. Ja älkää te persuja äänestäkö. On siellä massoittain heikkohermoisia, jotka sen tekevät. VKK toivottaa hyvää vuoden loppua.